banner ad

Sommer, sol og ferie !!! og en ny køkkenmaskine !

| 06/07/2012 | Kommentar (0)

Uha da da hvor det går langsomt med at få blogget – men det betyder dog ikke at jeg har stoppet produktionen af lækre sager – tværtimod !

Jeg har haft travlt med at få styr på hverdagen da Oskar er startet i vuggestue. Det er store sager at aflevere ham til ‘fremmede’ mennesker, men han er vild med at lege og hygge sig i de nye rammer – hvilket jo er skønt !

Og så har jeg fået en ny maskine til køkkenet – en rigtig fin en af slagsen som kan ælte, hakke, snitte etc og jeg glæder mig til at lære den bedre at kende og få produceret en masse med de nye kræfter …..

Jeg mangler faktisk at lægge billede og opskrift op på hans fødselsdags-kage ! Han fik en bondegårdskage med dyr på, og den smagte meget dejligt !

I denne sommerferie går turen for vores vedkommende til Jylland og Sverige, jeg glæder mig til at være sammen alle tre og selvfølgelig også til alt det dejlige vi skal opleve og nyde

Jeg har sat nye mål for siden, så jeg håber at de der følger med hænger i og kan se spændende nyt herinde…..

Jeg vil starte med at lægge opskrifter ud på brød, for jeg er den heldige dame med den nye og vilde køkkenmaskine i fødselsdagsgave så følg endelig med

Så vil jeg blot ønske dig en rigtig dejlig sommer med masser af sol og skønne stunder

- Rigtig god fornøjelse

Kategori: Blog

Leave a Reply
If you want a picture to show with your comment, go get a Gravatar.