banner ad

Kylling i stegeso opskrift

| 21/11/2011 | Kommentar (0)

Kylling i stegeso opskrift

Så blev det tid til at give Rømertopf et bad på 15 minutter for at stege en hel kylling med grønsager. Resultatet blev fremragende og succesfyldt, så det skal klart gives videre

Dette er en af de gamle fantastistiske opskrifter, men som med garanti bliver vellykket. Du skal bruge:

1 kylling

3 gulerødder

2 porrer

1 hønsebouillon

3 dl kogt vand

Sådan gør du:

Start med at lægge Römertopf i vand i et kvarters tid eller mere – du kan også sagtens gøre det i et døgn. Vask og skræl gulerødderne, skær dem ud som du vil og rens porrer og skær dem ligeledes ud. Læg dem i bunden af Rømertopf eller stegesoen. Rens kyllingen og skær gumpen og af (hvis du ikke vil have den med) og giv kyllingen de krydderier du har lyst til

Du kan faktisk bruge de grønsager - god anledning til at få ryddet lidt op i grønsager i køleskabet

Opløs bouillon i kogt vand og hæld det ved grønsagerne og placer kyllingen ovenpå. Læg låg på hele molevitten og sæt den i ovnen i halvanden times tid ved 180-200 grader

Tag låget af og si væden fra – det kan du bruge til en fantastisk sauce. Tag grønsagerne op og hold dem varme – sæt kyllingen tilbage i ovnen uden låg, så får den en smuk kulør og forbliver varm imens du gør en eventuel sauce færdig

Servér eventuelt med hvide kartofler og hjemmelavet agurkesalat

- Rigtig god fornøjelse

Tags: , , ,

Kategori: Aftensmad, Kylling

Leave a Reply




If you want a picture to show with your comment, go get a Gravatar.