banner ad

Koteletter i fad opskrift

| 11/10/2011 | Kommentar (0)

Koteletter i fad opskrift

Jeg elsker koteletter og disse koteletter i fad har vundet point hjemme hos os. Det har ellers ikke været en favoritspise for Sune, men koteletter i nye klæder ligger højt på skalaen og er en skøn ret med gang i

Den kan varieres på mange måder og dette giver masser af muligheder for at bruge eventuelle rester af grønsager fra køleskabet. Du skal bruge:

4 svinekotelletter

1 løg

3 gulerødder

8 store champignoner

2 porrer

1 rød peberfrugt

1/4 hvidkål

1 lille chili

4 tsk karry (jeg bruger indisk karry)

1,5 dl mælk

1 Cremefine eller Milda

1 bouillion (af hvad din skuffe nu byder på)

Sådan gør du:

Svits svinekotelletter og gerne i en sautegryde. De skal blot lige vendes på panden ca 1 minuts tid på hver side og så fjernes fra varmen. Herefter brændes karryen af i samme gryde. Tilsæt finthakket løg og lad det snurre et par minutter

Tilsæt bouillion opløst i 1 dl kogt vand, mælken, de snittede porrer, den lille snittede chili, den hakkede peberfrugt og den fintsnittede hvidkål og så tilsættes champignoner (hele eller hakkede) samt cremefine eller Milda og lad det simre i ca 10 min. Du kan jævne saucen hvis du synes den skal være tykkere – jeg gør det ikke

Læg svinekotelletterne i et fad, hæld karrysaucen hen over og sæt fadet i ovnen i ca 20-25 min. Server med kogte ris til og jeg anrettede risene i et lille tårn

- Rigtig god fornøjelse

Tags: , , ,

Kategori: Aftensmad, Gris

Leave a Reply




If you want a picture to show with your comment, go get a Gravatar.