banner ad

Kartoffelsalat opskrift

| 30/03/2012 | Kommentar (0)

Kyllingefrikadeller opskrift

Kartoffelsalat er en fantastisk skøn ting og kan serveres til mangt og meget, her er den serveret med kyllingefrikadeller. Du skal bruge:

1 pose små fine og lækre kartofler ca. 750 gram – 1 kg  (asparges, petit, nye danske etc.)

1 dl mayonaise

1 dl ymer, ylette, creme fraiche eller lignende

1 lille løg – revet

1 teskefuld god karry

1 teskefuld dijonsennep

salt & peber

Sådan gør du:

Kog kartoflerne og lad dem køle helt – du kan pille dem eller lade dem beholde skrællen på – det er smag og behag

I en skål røres alle andre ingredienser sammen – og du kan roligt lade blandingen trække i køleskabet, så den kan forberedes dagen før – i så fald undlad at tilsætte det revne løg før du ønsker at samle det hele

Skær de afkølede kartofler i mundrette stykker og bland det hele sammen. Et godt råd er at starte med at have kartoflerne i en skål og derefter tilsætte dressingen lidt af gangen – på den måde sikrer du, at kartoffelsalaten får den ønskede konsistens og ikke ender med at blive for våd i forhold til mængden af kartofler - der er meget forskel på, hvordan vi har fået hjemmelavet kartoffelsalat igennem vores opvækster, så tilpas din undervejs – det giver det bedste resultat

- Rigtig god fornøjelse

Tags: , , , ,

Kategori: Aftensmad, Vegetar

Leave a Reply




If you want a picture to show with your comment, go get a Gravatar.