banner ad

Karrysuppe opskrift

| 22/03/2012 | Kommentar (0)

Karrysuppe

Denne opskrift på karrysuppe er en klassiker hjemme hos os – både som en lækker forret men også som en skøn gang aftensmad – og så er den super god hvis man lige skal rydde lidt i køleskabet. Du skal bruge:

2 teskefulde olie

2 hakkede løg

1-2 porrer

1,5 dl ris (jeg bruger gerne perlebyg)

300 gram fintsnittet hvidkål

1 rød peberfrugt

2 teskefulde karry

1 liter bouillon

1 pakke soyafløde

1 dl mælk

2 teskefulde majsstivelse

eventuelt 200 gram rejer

Sådan gør du:

Varm olien op i en gryde og svits ris, hvidkål, og peberfrugt – tilsæt karry og bouillon og lad det koge i cirka 10 min. Opløs nu majsstivelsen i mælken og rør den i suppen – du kan nu tilsætte rejerne og lad suppen koge op imens du rører rundt. Smag den til med salt og peber og servér den med det samme

Her er den serveret i hjemmebagte suppeskåle men kan jo selvfølgelig serveres i almindelige skåle, her vil et godt brød gøre sig fint - men det afhængig af tid og temperament

- Rigtig god fornøjelse

 

Tags: , , ,

Kategori: Aftensmad, Forret, Vegetar

Leave a Reply




If you want a picture to show with your comment, go get a Gravatar.