banner ad

I am so sorry……

| 15/03/2012 | Kommentar (0)

for jeg har virkelig været en sløv padde til at holde gang i bloggen, men nu sker det !

Jeg har simpelthen haft så travlt – vores lille søn har fuld fart på og bruger hele lejligheden som legeplads, men ikke desto mindre skal ingen jo snydes for lækre sager

Så da Moster S kom forbi til hygge bagte jeg lidt og således er opskriften på ekstremt lækre chokolade cookies lagt på her og der hører en meget særlig historie med til dem

Jeg arbejde i Skotland i et års tid da jeg var yngre og på stedet jeg boede mødte jeg Stephanie fra Missouiri og hun var en chokolade-freak. Det resulterede i at jeg endelig efter lang tids prøven fik lokket opskriften ud af hende. Den er fra hendes mormor og vi nød dem ofte sammen med en kop kaffe – jeg håber at de kan bringe ligeså meget lykke hjemme hos jer

Og så skal i heller ikke snydes for opskriften på min mors stikkelsbæris – den finder du her ! Den har været en kæmpe stor favorit i min barndom og er stadig at finde på bordet med jævne mellemrum (om ikke andet kan man måske håbe og tro på at der er en smule tilbage og så tilkæmpe sig den i nattens mulm og mørke)

I går foreslog jeg (i min dumhed åbenbart) at komme forbi Sunes arbejde med lidt lækre sager ! Ak, han svarede såmænd at ingen gad at spise usunde ting så det ville bare være ærgerligt at stå med arbejdet ! Ja, så har jeg hørt det med, men så må jeg finde nogle andre at forkæle istedet for……..

I dag skinner solen ikke helt så meget så måske er det dagen til at arbejde på lidt italiensk løgsuppe ?! så rigtig god fornøjelser i alle køkkener derude….

 

Kategori: Blog

Leave a Reply
If you want a picture to show with your comment, go get a Gravatar.