banner ad

Hummer opskrift

| 01/09/2012 | Kommentar (0)

hummer

Så kom dagen endelig !! Bedsteforældre-hygge med kogt hummer til frokost – jeg var så spændt for jeg har aldrig prøvet at ordne sådan en krabat selv! Du skal bruge:

1 Hummer (denne her var 678 gram stor)

8 liter gryde

masser af dild, salt og peber i vandet og så skal det op på kogepunktet

Dressingen: 1 stor portion

4 dl mayonaise

tomatketchup, sød fransk sennep, HP sauce, citronsaft tilsættes afhængig af temperament

Sådan gør du:

Gå forbi fiskehandleren og bestil hummeren så du ved at den er frisk. Den skal koge 7,5 minutter pr. 500 gram. Så skal den droppes ned i det kogende vand med hovedet først. Når den kommer hjem fra fiskemanden så læg den i køleskabet og den går i dvale

Hummeren koges og skal herefter bare lígge i vandet og trække til den skal spises – og når den er blevet kold

Herefter tages den op af vandet og deles på langs – der skal bruges en meget skarp kniv og faktisk også en lille hammer til at slå hul på kloen

Hummeren serveres med flutes, dressing og et dejligt kold glas hvidvin. Tusind tak til Karen fordi jeg måtte være med til at ordne og få hummer opskriften !

- Rigtig god fornøjelse

 

Tags: , , , ,

Kategori: Aftensmad, Forret

Leave a Reply




If you want a picture to show with your comment, go get a Gravatar.