banner ad

Hjemmebagte suppeskåle opskrift

| 22/03/2012 | Kommentar (0)

Suppeskål

Det er fornemt at kunne servere suppe i spiselige skåle, rigtig sjovt for de større børn ! Du skal bruge:

500 gram hvedemel

20 gram groft/fint semuljemel

15 gram frisk gær

10 gram salt

50 gram god olie

320 gram vand

Sådan gør du:

Smuldr gæren ned i melet. Hæld vand og olie sammen i en skål inden du tilsætter det ellers går det galt ! Herefter tilsættes resten og røres med en ske. Dejen hæver 40 minutter og husk at forvarme oven til 220 grader

Dejen deles i 8 stykker og hver af dem rulles ud i en cirkel (diameter svarer til den størrelse skål du vil bage henover) – læg bagepapir på to bageplader, sæt 4 skåle på hovedet på hver plade og smør skålene godt med olie uden på

Tilpas hver stykke dej på de 8 skåle og bag dem i cirka 20 minutter eller til de er gyldne og ser færdige ud

Når suppeskålene er bagt færdige og kommer ud af ovnen kan de lirkes af skålene og har form som en skål – hvis du bage dem for længe vil de blive alt for sprøde og porøse

Det er kun fantastien der sætter grænser for hvad du kan putte i skålene, jeg serverer ofte karrysuppe eller spinatsuppe hjemme hos os

- Rigtig god fornøjelse

Tags: , ,

Kategori: Forret, Vegetar

Leave a Reply




If you want a picture to show with your comment, go get a Gravatar.