banner ad

Gumpaste og sommerferie

| 01/09/2012 | Kommentar (0)

Kala'er

Så er det igen ved at være længe siden, men jeg har da ikke slappet af med kageproduktionen og ikke mindst har jeg arbejdet med gumpaste til den store guldmedalje

Jeg har lavet kala’er til en fødselsdagskage som jeg afleverede i går – jeg håber at den bragte glæde ! du kan se hele resultatet her. Disse smukke kala’er er nogle af de blomster jeg har arbejdet med og vores stue har lignet et mindre værksted. Jeg skal med sikkerhed arbejde mere med gumpaste og blev begejstret over så ægte blomsterne kom til at se ud

Og så var vi til sommerfest i vuggestuen – en fin kage med logo – den kan du læse mere om her

Og så har jeg endelig fået pisket en IMBC (Italian meringue buttercream) som jeg har kigget på igennem lang tid, men jeg har faktisk været lidt bange for at gå i gang med den – mest fordi jeg synes at den så svær ud (ja, det kan måske lyde underligt) Jeg tog mig sammen og de seneste kager er smurt op med den utrolig skønne Italian meringue buttercream og efter at være kommet i gang, er det nu definitivt slut med den gamle smørcreme, som jeg ellers har været meget tro imod……

Du kan finde opskriften på IMBC nederst i de to opskrifter og jeg pønser på at lave en HOW-TO i forhold til de store kager, men det er på tegnebrættet, så følg endelig med

Der har været fart over feltet den seneste tid ! Vi har fået nyt møbel på matriklen i teaktræ !! og dette meget smukke dækketøjsskab kom endelig hjem i sidste uge. Det er oprindeligt købt i 1953 og dermed skabt af kvalitet – det vil sige at det simpelthen er så tungt at jeg måtte bestille flyttemænd til at løfte opgaven, da det var alt for tungt til mig… hvilket jeg jo havde svært  ved at forholde mig til. Ikke desto mindre er jeg meget glad ved tanken om at jeg snart skal flytte ting ind i det. Først og fremmest skal det ordnes og have olie, så det kan komme til at skinne

Jeg skal starte i skole på mandag ! Hvilket jeg glæder mig enormt meget til og håber at jeg kan finde tid til at bage og lege i mit køkken fortsat, men det er alt sammen lige foran mig…

Jeg håber, at du og din familie har haft en skøn sommer med rigtig mange dejlige oplevelser

- Rigtig god fornøjelse

 

Tags: , , , , , , ,

Kategori: Blog

Leave a Reply
If you want a picture to show with your comment, go get a Gravatar.