banner ad

Forår – vi elsker det, og forår smager bare af mere…..

| 22/03/2012 | Kommentar (1)

Ja, sikke solen skinner, de små fine blomster vokser, og vi får alle lyst til at komme mere ud i den dejlige sol – det gør så meget godt for kroppen at få solens lys ind igennem øjnene og helt ned i leveren !

Jeg synes dog alligevel at mandag var noget blæsende og kold, hvilket resulterede i hygge i køkkenet sammen med Oskar og vi kreerede en skøn karrysuppe serveret i hjemmebagte suppeskåle for Moster Maria kom forbi til aftensmad

Jeg måtte le i mit stille sind for jeg har en lillesøster som forleden ville præge menuen mandag aften – ja, hendes meget beskedne ønske var såmænd de famøse hjemmebagte suppeskåle – tja, mon ikke min dejlige mor trak på smilebåndet, da hun sagde det ! For der er en del arbejde i at lave dem, og måske er de mest tiltænkt weekender eller ? Jeg kan kun sige TAK MOR – tak, fordi du har lært os, hvad rigtig godt er…..og det blev iøvrigt inspirationskilden til tirsdags aftensmad hos os

Jeg overvejer i disse dage hvad lørdagsmenuen skal stå på – min familie kommer til mad og jeg vil gerne finde på noget lækkert, og jeg er sikker på at du nok skal høre nærmere om det endelige resultat. Lige nu er der kampvalg mellem kylling og flæskesteg på grillen med gode sager til

Uanset hvad så er der masser af tid i køkkenet inden det bliver lørdag så jeg vil ønske dig en skøn torsdag og så rigtig god fornøjelser i alle køkkener derude….

 

 

 

Kategori: Blog

Kommentar (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Moster S says:

    Hmmmm, kunne man ikke liiiige få opskriftEN på de der welt-klasse kyllinge deller du lavede sidst, SLURP!!!!
    Knus til jer alle 3

Leave a Reply
If you want a picture to show with your comment, go get a Gravatar.