banner ad

Der gik kage i den….

| 02/04/2012 | Kommentar (0)

Påskekage

Weekenden blev fyldt op med kage ! Jeg lovede min skønne moster Lilja, at jeg ville komme forbi hendes arbejde med en kage i dag. Hun mente, at jeg bare kunne smække en kage sammen i en bradepande og lægge glasur på toppen !

Ja, sådan er det jo bare ikke, når man som jeg godt kan lide at bage og pynte – så jeg gik i krig med en ægte påske-kage med flotte farver

Som lovet stod Oskar og jeg klar ved porten i dag kl. 13, og vi glædede os til at overrække den fine kage, som vi havde med – og hun blev så glad for den !!! Du kan se, hvordan den blev til her

Iøvrigt vandt kyllingen over flæskestegen i lørdags og vi nød to dejlige kyllinger som havde snoret rundt i grillen i en god times tid. Der var masser af lækre sager til kyllingerne, men i stress og jag nåede jeg desværre ikke at tage billeder, dem må du have tilgode…..

I denne uge skal jeg forbi mine forældre, eller det vil sige, at de skal på en lille ferie og jeg skal kigge efter børn, hunde, heste og hus – så Oskar og jeg får travlt i påsken, men på den dejlige måde……

Jeg glæder mig til at lave mere lækker mad, og jeg lover at holde dig opdateret på den front

- Rigtig god fornøjelse derude i køkkener – med forberedelse af lækker mad og andre lækre sager…….

 

Kategori: Blog

Leave a Reply
If you want a picture to show with your comment, go get a Gravatar.