banner ad

December er hyggelig og hemmelig

| 13/12/2011 | Kommentar (0)

Denne søde og dejlige juletid er altid så hyggelig og hemmelig. Det er en fantastisk måned som ofte bringer stunder hvor jeg reflekterer over det næsten forgangne år

2011 har for mig været et meget særligt år – vi er nemlig blevet tre på matriklen ! Oskar blev født i maj måned og har sat vores liv på den anden ende på alle tænkelige måder. Han har vendt op og ned på livet på den absolut lækre måde og jeg nyder tiden sammen med ham. Nu er han allerede syv måneder gammel og sikke tiden flyver afsted

Og tiden er vigtig for december er også tiden til hemmeligheder og derfor er bloggen ikke så opdateret for det kræver en del planlægning med gaver og ikke mindst af den hjemmelavede slags. Vi hygger med hemmeligheder, både de købte og hjemmelavede i det lille hjem

Jeg ved, at min mor ofte stikker snuden forbi, og i dag har jeg lavet en hemmelighed til hende, men jeg lægger den op alligevel for jeg skal se hende på fredag, og der får hun pakken

Jeg lover, at jeg lægger delikate hjemmelavede hemmeligheder på så snart efter d. 24 december jeg kan

Jeg håber, at alle i andre også får hygget og nydt tiden med jeres kære og selvfølgelig med hemmeligheder i juletiden…….

Tags:

Kategori: Blog

Leave a Reply
If you want a picture to show with your comment, go get a Gravatar.