banner ad

Chokolade cookies opskrift

| 15/03/2012 | Kommentar (0)

chokoladecookies

De er sprøde uden på og bløde inden i og kan måle sig med de, man kan købe på alle fronter. Du skal bruge

50 gram smør

400 gram chokolade

2 æg

180 gram brun farin

korn fra en 1/2 vanillestang eller 1/2 teskefuld vanillesukker

80 gram hvedemel

½ tsk salt

½ tsk bagepulver

Sådan gør du:

Smelt smør og halvdelen af det hakkede chokolade over vandbad

Pisk æg, sukker og vanille rigtig godt sammen og tilsæt smør/chokoladeblandingen og vend dejen rundt til det er blandet

Så skal mel, salt og bagepulver sammen i en anden skål – si det og rør det i chokoladeblandingen og tilsæt til sidst det hakkede chokolade

Læg bagepapir på 2 bageplader og brug eventuelt også risten, da disse cookies bliver meget store

Placér 6 store klatter på 2 plader eller 12 klatter på 3 hvis du bruger risten også. De flyder meget ud under bagningen, så vær opmærksom på at have god afstand

Bag kagerne i ca. 10 -15 minutter ved 180 grader og check dem jævnligt efter 10 minutter. de skal revne og skinne når de er færdigbagt

Lad kagerne køle af på pladerne inden de flyttes over på bagerist eller fade. De smager himmelsk og du kan pakke dem i kagedåser og gemme dem, men mit bud er at de bliver spist hurtigt for de er simpelthen så gode

- Rigtig god fornøjelse

Tags: ,

Kategori: Kage, Søde sager

Leave a Reply




If you want a picture to show with your comment, go get a Gravatar.